Τοποθεσία MarakasBeach Κάτω Σταλός

Το Marakas Beach είναι κυριολεκτικά κτισμένο πάνω στην παραλία του κάτω Στάλου. Βρίσκεται απέναντι από το νησάκι των Aγίων Θεοδώρων και 7,5 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανιών . Απέχει μόλις 3 χλμ από τον Πλατανιά, με την έντονη εμπορική και νυχτερινή ζωή, ενώ απέχει μόλις 1 χλμ από το γραφικό παλιό κομμάτι του χωριού τον πάνω Σταλό που φημίζεται για τις παραδοσιακές του ταβέρνες.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται περίπου 30χλμ δυτικά από το αεροδρόμιο Ι. Δασκαλογιάννης των Χανίων και περίπου 20 χλμ δυτικά από το λιμάνι της Σούδας. Η απόσταση από το λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι περίπου 30′ και το κόστος της μετακίνησης με ταξί είναι περίπου 40 ευρώ . Το χωριό μας συνδέεται με την πόλη των Χανίων με αστική συγκοινωνία κάθε 15΄και το κόστος είναι 1.6 ευρώ ενώ το κόστος της μετακίνησης με ταξί από το κέντρο της πόλης των Χανίων,είναι περίπου 10 ευρώ.

Ο νομός Χανίων φημίζεται για τις εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες του τα όμορφα χωριά του καθώς και για την πλούσια φύση του . Το ξενοδοχείο μας μπορεί να είναι το κέντρο για τις αποδράσεις σας στην κρητική φύση.